TRScion on suomenkielinen Tomb Raider Fanisivu josta löytyy sekalaisesti kaikenlaista materiaalia Tomb Raiderista. Päätavoite sivuille on jakaa helposti kävijöille informaatiota peleistä, innoittaa uusia kävijöitä astumaan Tomb Raiderin ihmeelliseen maailmaan.

Sivuni on ollut käynnissä jo vuodesta 2007, huhtikuusta lähtien, jonka jälkeen on materiaali parantunut huomattavasti sekä sivut ovat muutenkin kehittynet paljon mitä se oli alkuaikoinaan, vaikkakin materiaalia ei kuitenkaan edelleenkään ole paljoa, siksi otankin avosylin muiden materiaalia vastaan.

Kävijöitä otetaan kaikenlainen materiaali vastaan, joihin tietenkin laitetaan kiitokset mukaan. Jos henkilö kuitenkin tahtoo materiaalinsa poistettavaksi sivuilta, niin silloin se sitten poistetaan sen suurempia ongelmia.

Sivut saivat alkunsa, kun tahdoin aloittaa ylläpitämään omia kotisivuja ensimmäistä kertaa, ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyinkin aiheeseen "Tomb Raider". Alkuaikoina sivujen tarjonta oli erittäin suppea ja huonolaatuista, johtuen taitojen puutteesta ja siittä ettei tekstejä ikinä uudelleenluettu/tarkistettu. (Tilanne on kuitenkin muuttunut !)
Sivut olivat alunperin Freewebsin tarjonnalla, mutta pian aloinkin opettelemaan HTML - koodausta ja siirsin sivut Geocitieksen ilmaispalvelimelle, jossa ne kulkivat aluksi nimellä "Croft_Star" mutta pian nimi vaihtui nykyiseen "TRScioniin".

Voden 2011 lopussa toinen ylläpitäjä tuli mukaan.

 

Aikaisemmat nimet joilla TRScion on kulkenut:

Klanttis
TombNew (oli pystyssä noin 2kk)
Croft_Star
TRScion (Tomb Raider Scion)

 

Vanhoja osoitteita:

freewebs.com/klanttis
Klanttis.tk
freewebs.com/tombnew
geocities.com/croft_star
Croft_star.tk
geocities.com/trscion/
tombraiderscion.tk
trscion.arkku.net/

Vanhoja leiskoja:

Ver. 6.2

Ver. 6.2Ver. 6.2