Yleisesti

Tomb Raider on esimmäisiä 3D pelejä jonka pääosassa on nainen, jonka vuoksi Tomb Raider -pelit saivat paljon huomiota ja menestyivät hyvin. Pelien päähahmo Lara Croft kiertää maailmaa ratkoen menneisyyden mysteereitä, etsien aarteita ja tutkien vahoja temppeleitä uhmaten monenlaisia ansoja ja vaaroja. 

Tomb Raidereita on julkaistu nyt yhteensä 8 kappaletta eri konsoleille, on myös julkaistu 5 lisäosaa plus The Last Revelationille yhden kentän pituinen lisäosa “The Times”. Crystal Dynamicsilla on nyt työn alla uusi, kokonaan uudistettu Tomb Raider, jossa nuori Lara on joutunut laivaonnettomuuteen ja haaksirikkoutunut Japanin saaristoille. Peli julkaistaan vuoden 2013 alussa. 

 

Mikä Tomb Raider itse asiassa on?

Se on seikkailu/toiminta peli jossa päähenkilönä on voimakas nainen nimeltä Lara Croft jonka tavaramerkkinä toimii hänen kuukluisat pistoolinsa, jota ei vielä kukaan ole pystynyt voittamaan sekä pitkä ruskea letti. 

Tomb Raidereissa on erilaisten puzzlejen ratkaisua, aaretiden metsästystä ja seikkailua erillaisissa eksoottisissa paikoissa, kuten Lontoossa, Area 51:ssä, Venetsiassa, Japanissa, Perussa ja Atlantiksen valtamerellä.

Pelissä nähdään myöskin jännittäviä ja näyttäviä FMV videoita, jotka palkitsee pitkän ja monipuolisen pelaamisen! 

Tomb Raider on siis hyvin monipuolinen sekä mielenkiintoinen mukaansa tempaava peli, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)